KAKAV ZAOKRET!

Zadrani prekinuli štrajk, stigao i Prostran

05.09.2012 u 21:38

Bionic
Reading

Nakon obećanja da će im u četvrtak biti isplaćena jedna, a sredinom sljedećeg tjedna i druga plaća, sedam štrajkaša predvođenih kapetanom Ivom Ivanovom vratilo se treninzima. Ubrzo im se tamo priključio i Toni Prostran

Nevjerojatna je brzina kojom se uoči starta nove sezone izmjenjuju loše i dobre vijesti u KK Zadar. Još nevjerojatnije zvuči činjenica da je klub koji je prije 24 sata bio suočen sa štrajkom igrača zbog dugovanja iz prošle sezone u roster spreman ubaciti još jedno ime.

Nakon obećanja da će im u četvrtak biti isplaćena jedna, a sredinom sljedećeg tjedna i druga plaća, sedam štrajkaša predvođenih kapetanom Ivom Ivanovom vratilo se treninzima. Ubrzo im se priključio i Toni Prostran za kojeg trener Ante Nazor vjeruje da može uvelike pomoći momčadi.

Prema posljednjim informacijama, potpis ugovora je pitanje trenutka.

Prostran je Zadar napustio početkom 2010. uz pozamašan oprost duga klubu ne bi li se skrasio u KK Zagreb. Košarkaški napredak nekad najboljeg juniora Europe usporile su brojne ozljede koje su ga pratile i u Trnskom.

Oporavljen i spreman 21-godišnji razigravač čeka priliku za novi početak. Možda su Zadar i njegove skromne ambicije koje ne idu dalje od osiguranju plasmana u ABA ligu idealna prigoda za to.