ODLAZAK ZVIJEZDE

Ginobili se oprašta od argentinske reprezentacije?

18.08.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Trenutno se Ginobili nalazi na odmoru, a u svojoj se kolumni kratko osvrnuo na 'drvenu medalju' koju su osvojili Argentinci na Igrama u Londonu. Naime, u borbi za brončanu medalju porazili su ih Rusi 81:77

U svojoj kolumni u argentinskom dnevniku La Nacion, ponajbolji argentinski košarkaš Manu Ginobili (35) dao je naslutiti da je došao kraj njegovom igranju za argentinsku reprezentaciju.

Trenutno se Ginobili nalazi na odmoru, a u svojoj se kolumni kratko osvrnuo na 'drvenu medalju' koju su osvojili Argentinci na Igrama u Londonu. Naime, u borbi za brončanu medalju porazili su ih Rusi 81:77.

'Neću reći da sam ljut, ali kada se prisjetim kako smo igrali, očito je da boli. Sličan sam osjećaj imao nakon finala u Indianapolisu (poraz u finalu SP-a od bivše Jugoslavije 84:77) ili 2006. (poraz u polufinalu SP-a od Španjolske 75:74)', rekao je Ginobili, koji je 2004. godine u Ateni osvojio olimpijsko zlato.

'Znam da mnogi ljudi misle da ova momčad još ima puno toga za ponuditi. Znamo da će Carlos (Delfino) i Luis (Scola) nastaviti i zato je prerarno reći da je došao kraj zlatnoj generaciji. Što se mene tiče, ne znam kada će doći moj kraj, ne mogu reći, još je prerano. Vjerojatno ću propustiti kvalifikacijski turnir za SP. Vidjet ćemo'.