KOMPLETIRA SE ROSTER

BiH starter Ante Mašić novi igrač Cibone!

05.08.2012 u 12:14

Bionic
Reading

BiH starter Ante Mašić novi igrač Cibone!

Iako vijest još nije službena, kako doznajemo reprezentativac Bosne i Hercegovine Ante Mašić, član udarne petorke momčadi Ace Petrovića, novi je igrač Cibone.

Igrama za reprezentaciju BiH Mašić je dokazao da može igrati košarku na najvišoj mogućoj razini, a iskustvo igranja od prošle sezone u Euroligi svakako će mu dobro doći u slabijem Eurokupu gdje ove sezone igra Cibona.

Cijeli posao je, kako doznajemo, odradio košarkaški menadžer Pero Dujmović (bivši uspješni košarkaš) - jedan od bliskih suradnika poznate menadžerske agencije koju vodi Luciano Capicchioni

Tako je trener Cibone Veljko Mršić dobio igrača kakav mu je bio potreban; sjajan u obrani, racionalan u napadu i vrlo preciznog šuta za tri poena. Budući da je i kapetan Marin Rozić produžio ugovor s 'vukovima' (isto vrijedi i za veterane Kusa i Žižića), za kompletiranje rostera Mršiću još nedostaje centar.

Propao je posao oko dovođenja Darka Planinića, 212 cm visokog centra Širokog (prevelika odšteta), pa se u Ciboni moraju okrenuti drugim rješenjima. S obzirom na budžet to im neće biti nimalo lako, a kako doznajemo, jedna od opcija je i 216 cm visoki Dalibor Bagarić koji je prošle sezone igrao za Cedevitu.