tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+11

NOVI TRENER OTVORENO

Moramo prestati slagati Cibonu za jednu sezonu

Trener Cibone Veljko Mršić za tportal.hr govori o svojoj trenerskoj karijeri i epizodama u Splitu i Vareseu te zatim mogućim pojačanjima Cibone za sljedeću sezonu

Datum objave:
12.7.2012 16:08

Zadnja izmjena:
12.7.2012 16:59

Nakon što je prošle sezone s juniorima Cedevite postao prvak Hrvatske, Veljko Mršić praktički je u pet minuta sve dogovorio s Cibonom, klubom u kojem je proveo svoje najljepše igračke godine.

'Trener Cibone je važna funkcija… Ispunjava me biti trenerom Cibone i sretan sam što sam dobio tu priliku', kazao je 41-godišnji Mršić koji uz čelne ljude kluba želi nastaviti tamo gdje je stao donedavni trener Cibone Jasmin Repeša. Želja je da Cibona uskoro opet igra važnu ulogu u Europi.

'Intencija postoji, no došlo je do zastoja u takvom načinu razmišljanja. U klubu generacija igrača rođenih od '90. do '95. godine nema potencijala za prvu momčad. Čast izuzecima, ali da bi se to povratilo, trebat će vremena. U generaciji '96. i '97. imamo izuzetnih potencijala', rekao je Mršić dodavši:

'U zadnje vrijeme se stvarala Cibona za godinu dana, što nije bilo dobro. Po završetku ove sezone imamo samo tri igrača pod ugovorom i sada treba napraviti spoj mladosti i iskustva.'

U intervjuu za tportal, koji možete vidjeti u prilogu, Mršić još govori kakvu Cibonu navijači mogu očekivati, o svojim trenerskim uzorima te želji Cibone da dovede najdarovitijeg igrača Hrvatske Darija Šarića.

Zanimljivo je čuti i koja američka pojačanja se mogu očekivati ove sezone s obzirom na to da Mršić odlazi u Las Vegas na ljetnu NBA ligu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr