tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

NOVO IME U MIAMIJU

NBA prvaci nakon Allena doveli i Rasharda Lewisa

Osvajanje NBA naslova nije uljuljkalo čelne ljude Miami Heata, već se spretno i smisleno taj klub pojačava tijekom ovog ljeta, u pripremi za obranu naslova

Datum objave:
11.7.2012 15:45

Zadnja izmjena:
11.7.2012 16:03

Nakon što je doveden, uz Reggieja Millera, vjerojatno najbolji šuter svih vremena Ray Allen, napravio je Miami posao i sa krilnim igračem Rashardom Lewisom.

Zanimljivo, pet sezona su Allen i Lewis igrali zajedno, u dresu Seattlea, kluba koji je preselio u međuvremenu u Oklahoma City. Miami je poželio Lewisa ne samo zbog 'all-round' mogućnosti, već zbog dobrog šuta, jer je očigledno da Miami itekako želi osnažiti vanjsku liniju koja može tricama donositi prevagu, kada se otvori napad ulazima Jamesa i Wadea.

Osim u Seattleu, gdje je počeo karijeru, Lewis je još igrao u Orlandu i Washingtonu. Očekuje se da će ovog tjedna Lewis staviti službeni potpis na ugovor, kada će postati i poznato koliko će ugovor biti vrijedan i koliko će financijski biti težak.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr