SPEKTAKL U TRSNKOM

'Lupice' domaćini najvećim košarkaškim zvijezdama

07.07.2012 u 09:09

Bionic
Reading

Teški ali atraktivni protivnici očekuju naše košarkašice u ovogodišnjoj Euroligi. UMMC Ekaterinburg, Galatasaray, USK Praha, Mondeville, Avenida i CCC Polkovice klubovi su koji će ove sezone gostovati u Trnskom

Sezona počinje 24. listopada, a bolji poziv na otvaranje sezone od gostovanja Galatasaraya u Trnskom, ljubitelji ženske košarke u Zagrebu nisu mogli dobiti.

'Teški su nam protivnici, ali ne bojimo se. Iako nas svi podcjenjuju, nećemo se samo tako predati. Ponosni smo što ćemo u Zagrebu dočekati velikane europske ženske košarke i najveće svjetske zvijezde - Dianu Taurasi, Sancho Lyttle i druge. Velika je to prilika za sve one koji se bave ženskom košarkom da srijede u 18 sati rezerviraju za posjet Trnskom. Sedamnaest godina nismo imali EL u Zagrebu, nemojmo ovo propustiti', rekao je trener Lupica, Vladimir Ivanković.

Potpis najbolje hrvatske igračice proteklih nekoliko godina, Sandre Mandir, na vjernost Novom Zagrebu, zasigurno ce pomoći u ostvarenju 'nemoguće misije',  plasmana u četvrtfinale.

'Teška skupina', bio je jedini Popin komentar, dok je najbolja prošlosezonska igračica Mirna Mazić dodala:

'Teško, ali barem ćemo se potući s najboljim svjetskim ekipama. Koji gušt!'

'Čitam i ne vjerujem. Predobro. Da mi ipak dođemo ranije na pripreme!?! Ipak će u Trnsko sletiti krema, elita svjetske košarke. Ne smijemo razočarati', izjavila je Tea Buzov.