tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+18
Pula
+19
Rijeka
+18
Zadar
+16
Split
+16
Dubrovnik
+21

TUČNJAVA U KLUBU

Tony Parker traži 20 milijuna dolara odštete

Košarkaš San Antonio Spursa i francuske reprezentacije, Tony Parker, tužio je njujorški noćni klub WIP (Work in Progress) zbog ozljede očne mrežnice koju je zadobio u tučnjavi prije tjedan dana

Datum objave:
22.6.2012 19:37

Zadnja izmjena:
22.6.2012 19:51

Od vlasnika/voditelja kluba 31-godišnji francuski playmaker traži astronomsku odštetu od 20 milijuna dolara, jer ih drži odgovornima za rizik od teške ozljede oka kojem je bio izložen.

Njegov odvjetnik tužbu je predao Vrhovnome državnom sudu na Manhattanu u četvrtak. U njoj vlasnike/voditelje kluba Parker tereti za zanemarivanje sigurnosnih i nadzornih aspekata koji su doveli do kaubojske tučnjave u večernjim satima 14. ovog mjeseca.

Parker je bio u društvu R&B i hip-hop pjevača Chrisa Browna, kojeg su na izlasku iz kluba zaustavili ljudi iz pratnje drugoga poznatog repera, Drakea.

Pretpostavlja se da je povod sukoba poznata američka pop-pjevačica Rihanna, nekad Brownova a sada Drakeova prijateljica.

Osim Parkera, liječničku su pomoć zbog ozljeda zatražili sam Brown, njegova trenutačna djevojka i tjelohranitelj.

Parkera, koji je navodno primio i nekoliko udaraca, ozlijedilo je staklo smrskane boce razbijene u blizini njegove glave.

Zbog stradavanja je sjajni košarkaš propustio prvi tjedan priprema francuske košarkaške reprezentacije za nastup na Olimpijskim igrama u Londonu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr