PRLJAVA RABOTA

Bivši sugrač Jordana i Kukoča dilao marihuanu

06.12.2008 u 14:14

Bionic
Reading

Sjećate li se Corrija Blounta, nekadašnjeg suigrača Michaela Jordana i Tonija Kukoča? Nije imao tko zna kakvu veliku rolu u svim onim grandioznim uspjesima Chicago Bullsa, no očito je zadovoljstvo pronašao negdje drugdje. U dilanju marihuane, recimo

Bivši NBA-ovac Corrie Blount, član one ludo dobre momčadi Chicago Bullsa koja je doslovce pokorila američku profesionalnu košarkašku ligu, uhićen je nakon što je na svoju kućnu adresu primio paket u kojem je bilo pet kilograma marihuane. Policija je nakon uhićenja pretesla Blountovu kuću i pronašla još osam kilograma trave, te u garaži zgodan vozni park koji uključuje Mercedes Benz, Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban.

Da ne bi bilo previše sumnje u rabotu nes(p)retnog Blounta spomenimo i da je pronađena i lijepa svota novca (29.500 američkih dolara), te tri komada vatrenog oružja, među kojima i jurišna puška. Čak 25. pick na draftu iz 1993. godine pušten je iz pritvora nakon plaćene jamčevine od 10-tak tisuća dolara, a ako će ga porota proglasiti krivim prijeti mu do pet godina zatvora.