CEDEVITA SE NE PREDAJE

Anzulović: Šanse su nam onolike koliko ćemo biti dobri

04.06.2012 u 17:08

Bionic
Reading

Iako je u Draženovom domu u subotu sve bilo spremno za feštu, košarkaši Cedevite pomrsili su račune Ciboni u trećoj utakmici finala prvenstva Hrvatske. Sada se cijela priča seli u Dom sportova gdje Cedevita ima priliku doći do izjednačenja, a Cibona slaviti naslov prvaka u gostima

Cedevita je u subotu u prepunom Draženovom domu nakon produžetaka pobijedila Cibonu i tako produžila finalnu seriju. Cibona će sada feštu koju su organizirali za subotu pokušati prebaciti na Dom sportova gdje će se u utorak igrati četvrta utakmica finala prvenstva Hrvatske. Domaćini iz Cedevite moraju pak obavezno dobiti utakmicu u utorak ako žele doći do naslova.

'Uspjeli smo se vratiti u seriju. Međutim, to je tek jedna pobjeda. Ono što je najbitnije za sutrašnju utakmicu je da na parketu imamo želju svih 40 minuta. Što se tiče taktičkih stvari, mi ćemo opet neke detalje danas odraditi na treningu. No sve to ovisi o razvoju događaja na parketu, što se pokazalo i u zadnjoj utakmici. Šanse su nam onolike koliko ćemo biti dobri i koliko ćemo uspjeti prikazati ono što želimo. I prije prošle utakmice sam vam rekao - iz želje, volje, ambicija i emocija koje moraš imati za takve utakmice, za klub i suigrače, izaći će i kvaliteta. A onda će vjerojatno doći i šansa', rekao je na konferenciji za novinare trener Cedevite Dražen Anzulović

Već dugo Zagreb nije tresla takva košarkaška groznica, što je definitivno najbolja vijest za sve one koji vole taj sport.

'Ono što me izuzetno veseli su ovakve atmosfere koje su poticajne za naš sport i za profesiju kojom se ja bavim. Čitao sam danas tekst jednog novinara, ne znam kako se zove, ali čovjek nije baš puno dolazio na košarku, gdje je pisao kako se oduševio. Zbog toga mi i radimo ovaj posao kojim se bavimo, da ljudi koji dođu na utakmicu budu zadovoljni i otiđu zadovoljni', kazao je još strateg Cedevite.

Jedan od heroja Cedevite u subotu bio je kapetan Marino Baždarić, koji je čak bio upitan za tu utakmicu.

'Ono što je ohrabrujuće je da mu otok nije veći. Karakter je on pokazao i prema tome ja vjerujem da će opet pomoći ekipi koliko najviše može u tom trenutku', završio je Baždarić.

U svakom slučaju, za koga god navijali, u utorak nas čeka nova košarkaška poslastica.

Subota
26. svibnja
Cibona
Cedevita
84:77 (39:35)
Utorak
29. svibnja
Cedevita
Cibona
64:82 (29:44)
Subota
2. lipnja
Cibona
Cedevita
70:79 (36:36)
Utorak
5. lipnja
Cedevita
Cibona
20.00 sati
Petak
8. lipnja
Cibona
Cedevita
20.00 sati