tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+14
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+15

ČETVRTA UTAKMICA

Iz Cibone poručili: U utorak želimo završiti finalnu seriju!

Cibonu u maloj dvorani Doma sportova, pred više od 3500 gledatelja, čeka četvrta utakmica finalne serije protiv Cedevite, a najveća novost je da se u momčad vraća Antwain Barbour

Datum objave:
4.6.2012 15:55

Zadnja izmjena:
4.6.2012 17:16

Trener Cibone Jasmin Repeša u uvodu je kazao kako je teško reći nešto novo, a onda je počeo svoj monolog:

'Svjesni smo da zadnju utakmicu nismo odigrali kako objektivno možemo. I dalje smo u dobroj poziciji, imamo vodstvo 2:1 u seriji. Barbour? Vidjet ćemo hoće li igrati, on će biti među 12 igrača iako još nije sasvim spreman. Jedno su treninzi, a drugo utakmica.'

No ono što ljubitelje košarke posebno veseli je atmosfera na utakmicama i krcate dvorane.

'Sretan sam da se košarka vratila u Hrvatsku i da vlada ovakva euforija oko košarke. Hrvatska je uvijek bila košarkaška zemlja i užitak je raditi u ovakvom ambijentu kakav se stvorio oko zadnjih nekoliko utakmica. Za potpuni povratak hrvatske košarke potreban je i jedan dobar rezultat reprezentacije na Eurobasketu u Sloveniji sljedeće godine', dodao je Repeša.

Repeša je nekoliko riječi rekao i o prošloj utakmici te o mentalnoj čvrstoći svojih igrača:

'Nismo bili opušteni, čemu je dokaz dobar ulazak u utakmicu. Kasnije je bilo neke dekoncentracije u igri, ali to je normalno. Sigurno nismo slavili unaprijed.'

Centar Cibone Goran Suton nakon Repešinog izlaganja nije imao puno prostora za reći nešto novo. Ipak, barem je rekao kako gušta igrati u ovoj atmosferi više nego u NCAA karijeri.

'Nema se puno toga dodati, vidjeli smo u čemu smo pogriješili u subotu i želimo to korigirati. Mislim da ćemo odigrati puno bolje nego na prošloj utakmici. Mislim da nismo imali kemije u napadu. Gušt je igrati u ovakvoj atmosferi kao što je bila u subotu. Igrao sam i pred 72 tisuće ljudi dok sam bio na sveučilištu, ali tamo je to ipak velikim dijelom šou', kazao je Suton.

Američki playmaker Khalid El Amin bio je kratak i jasan.
'Napravili smo mnogo glupih i nepotrebnih greški u subotu. Mi to moramo ispraviti i sutra očekujem da odigramo puno bolju utakmicu. U utorak želimo završiti finalnu seriju. Navijači su bili odlični i žao mi je što nismo pobijedili u subotu, ali što je - tu je', kazao je simpatični El Amin koji očito jedva čeka da se pridruži obitelji u svom Minneapolisu.

Subota
26. svibnja
Cibona
Cedevita
84:77 (39:35)
Utorak
29. svibnja
Cedevita
Cibona
64:82 (29:44)
Subota
2. lipnja
Cibona
Cedevita
70:79 (36:36)
Utorak
5. lipnja
Cedevita
Cibona
20.00 sati
Petak
8. lipnja
Cibona
Cedevita
20.00 sati

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr