MRLJA NA FINALU

Prkačin se oglasio nakon 'ružnog' nokauta: Žao mi je

30.05.2012 u 13:49

Bionic
Reading

Sportski direktor Cibone Nikša Prkačin očitovao se o incidentu u kojem je sudjelovao u utorak navečer ispred Male dvorane Doma sportova

Kako smo pisali na tportalu, 37-godišnji Prkačin je, nekoliko minuta nakon druge utakmice finalne serije Prvenstva Hrvatske između Cedevite i Cibone, na platou ispred Male dvorane Doma sportova nokautirao bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića, danas uspješnog košarkaškog menadžera.

S obzirom da je Prkačin napravio to ispred 50-ak svjedoka, incident se vrlo brzo proširio putem medija. Prkačin je, kako su rekli svjedoci, sjeo u automobil dok je Kelečević još ležao 'ošamućen' na podu i napustio mjesto događaja, tako da se do njegove izjave tijekom noći nije moglo doći.

Nakon prospavane noći, kako se i očekivalo, uslijedilo je službeno priopćenje uspješnog sportskog direktora Cibone koji je bio jedan od glavnih ljudi u dizanju Cibone iz pepela posljednjih 16 mjeseci, kada je klub bio na koljenima.

'Žao mi je što sam bio sudionik incidenta koji je bacio sjenu na perfektnu utakmicu naše momčadi koja grabi prema naslovu. Zamolio bih da se do svršetka finalne serije ta priča ostavi po strani, a ja ću se o svemu očitovati kad završi sezona. Ispričavam se našim navijačima ako im je zbog mog čina umanjena radost velike pobjede', poručio je Prkačin u službenom priopćenju medijima.

Sukob s Kelečevićem nastavak je priče koja je počela prošlog ljeta. Kelečević je menadžer košarkašu Zadra Goranu Vrbancu, bivšem cibosu s kojim se nisu uspjeli nagoditi i koji im je tada blokirao račun.

Na utakmici četvrtfinala kupa između Zadra i Cibone u prosincu, Prkačina su suci pred kraj utakmice udaljili iz Višnjika, a dok je napuštao dvoranu, Kelečević ga je navodno provocirao i gađao kutijom kokica pa je priča sada dobila nastavak u Zagrebu.

Videosnimka koja se može vidjeti u prilogu pokazuje kako se Kelečević podigao i dobacivao nešto Prkačinu te je u jednom trenutku bacio kutiju za kokice prema sportskom direktoru Cibone.

Zaista šteta što je Prkačin izgubio živce u trenutku kada Cibona vodi u finalu protiv Cedevite 2:0 i grabi ka još jednoj tituli prvaka Hrvatske.