INCIDENT NAKON UTAKMICE

Prkačin nokautirao košarkaškog menadžera!?

30.05.2012 u 15:34

Bionic
Reading

Vjerojatno najbolja utakmica Cibone u sezoni i pobjeda u drugoj utakmici finala protiv Cedevite u maloj dvorani Doma sportova ostat će u sjeni incidenta koji se dogodio na press izlazu nakon utakmice u kojem je sportski direktor 'vukova' Nikša Prkačin nokautirao bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića

Nakon druge utakmice finala prvenstva Hrvatske između Cibone i Cedevite vrlo uspješni i ambiciozni sportski direktor Cibone Nikša Prkačin u djeliću sekunde napravio je veliku glupost, kako su ispričali očevici.

Navodno je nakon utakmice ušao u verbalni sukob s bivšim košarkašem, a danas menadžerom, Sinišom Kelečevićem te ga je nakon rukovanja udario šakom u glavu. Kelečević se srušio na pod gdje je ležao nekih pet minuta nakon čega je došlo vozilo hitne pomoći (na fotografiji) koje ga je odvezlo na pregled. Prije toga je i policija napravila zapisnik, a za očekivati je kako  će na razgovor pozvati i Prkačina koji se odmah nakon incidenta automobilom udaljio u nepoznatom smjeru.

Kako smo doznali od ljudi bliskih Ciboni netrepeljivost Prkačina i Kelečevića vuče se već neko vrijeme pa ispada sada kako je 37-godišnji Prkačin - koji je u zadnjih 16 mjeseci u Ciboni napravio sjajan posao te je uspio dovesti našeg najboljeg trenera Jasmina Repešu - izgubio živce, jer je očito želio 'naplatiti stare dugove'.

Prkačin i Kelečević sukobili su se prošle godine u Zadru kada je Cibona u četvrtfinalu kupa Kređe Ćosića poražena od Zadra u Višnjiku (vrijeđanje, gađanje Prkačina kokicama, a video dovoljno govori...). Na toj je utakmici briljirao bivši košarkaš Cibone Goran Vrbanc sa 44 koša, igrač o čijoj karijeri  brine upravo Kelečević, a kao što se vidi na videu Prkačin je pred kraj utakmice isključen te je potpuno izgubio živce. Kada je ulazio u tunel vidi se trenutak kada ljevoruki Kelečević snažno kokicama pogađa Prkačina. Možda je taj trenutak razljutio temperamentnog Dubrovčanina Prkačina koji se nakon velike pobjede Cibone nije mogao - iskontrolirati.

Siniša Kelečević

Poznato je kako je Vrbanc jedan od igrača koji je dugo imao potraživanja od Cibone, a on i njegov menadžer nisu dugo željeli popustiti upravo Prkačinu koji je bio zadužen za pregovore s igračima kojima se duguje novac.

Direktor Cibone Zdenko Antunović koji je prije nekoliko dana također napravio incident kada se verbalno sukobio s Acom Petrovićem vidno uzbuđen je rekao:

'Ispada da ja radim probleme, a sad ja očito moram smirivati druge. Ne znam što bih vam rekao, jer nisam vidio što je bilo. Nakon ovako briljantne pobjede Cibone sada će svi o ovom pisati, a to me žalosti. Nikša je najbolja i najdivnija osoba koju poznajem.'

Za razliku od direktora Cibone, predsjednik Ivica Lovrić nije želio ništa komentirati. Kaže da o incidentu ništa ne zna, a utakmicu i pobjedu Cibone koja je korak do naslova prvaka sa smiješkom je prokomentirao: 'Ne bih davao izjave.'