KAKVA PREDSTAVA

Najbolji gimnastičar među NBA zvijezdama

15.05.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Nate Robinson (27) nije bio ni blizu toga da s Golden State Warriorsima izbori doigravanje. No 1,75 metara visok američki košarkaš pronašao si je novu zanimaciju koju je podijelio s vjernim fanovima

I dok se najbolji košarkaši svijeta znoje na parketu u borbi za NBA prsten, zvijezda Warriorsa snagu troši na terenu za američki nogomet.

Nate Robinson je na jednoj društvenoj mreži postavio video uradak koji pokazuje kako bi imao možda jednako uspješnu sportsku karijeru da se bacio u gimnastičarske vode.

Naime, bivši igrač Bostona, New Yorka i Oklahome je za samo osam sekundi napravio desetak premeta te je svoju izvedbu zaključio saltom. Vrlo impresivno za nekoga kojemu su prvi i drugi sport u životu bili košarka i američki nogomet.

Inače, da je Nate Robinson atraktivan košarkaš i pravi akrobat, svjedoče i njegovi uspjesi u NBA-u gdje je tri puta pobjeđivao na All Starsu u zakucavanju (2006, 2009, 2010) iako je visok tek 1,75 metara.

Mnogi ga pamte i po tome što je u studenome 2006. blokirao šut 2,29 metara visokog Yao Minga, ali i po tučnjavi koja se dogodila mjesec dana kasnije s J. R. Smithom iz Denvera.

Ovako je Nate blokirao Yao Minga
A ovako pobjeđivao na NBA natjecanju