NAGRADNJAČA

Vodimo vas na utakmicu Cibona-Zadar

03.05.2012 u 14:38

Bionic
Reading

U petak. 4. svibnja u Draženov dom stiže Zadar i bez obzira na trenutačno stanje snaga poznato je kako Ciboni ta momčad ne leži. A tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 10x2 ulaznice!

Trener Cibone Jasmin Repeša od prvog dana, kada je ponovno sjeo na klupu Cibone, želio je posložiti stvari od nule. Početni porazi i dizanje forme momčadi sada su zaboravljeni kao i legendarna izjava Repeše nakon poraza od Zagreba u ABA ligi 'kako Cibona nikako ne može biti Prvak Hrvatske'.

Danas je situacija potpuno drugačija jer Cibona u ovom trenutku igra najbolju košarku u Hrvatskoj i izjava Repeše nikako 'ne pije vodu'.

'Svaka utakmica je prilika da budemo bolji i bez obzira što smo osigurali poziciju broj jedan za play-off nemamo pravu na slabu utakmicu. Pogotovo nakon što smo u prošloj utakmici protiv Zagreba primili 24 koša u posljednjoj četvrtini. Tada nisam zvao time-out da vidim koliko gluposti možemo napraviti', kazao je na press konferenciji uoči utakmice Repeša.

Zadranin Pavle Marčinković, koji je od malih nogu vezan za Zadar gdje je napravio prve košarkaške korake, po treći puta ove sezone ima priliku igrati protiv svoje bivše momčadi.

'Ovo je samo još jedna utakmica u nizu i želja nam je popraviti neke stavri koje smo loše radili i smanjiti padove u igri koji nam se događaju', rekao je simpatični Marčinković.

Dodajmo još kako dan nakon utakmice – u subotu 5. svibnja - Cibona ponovno organizira druženje s navijačima na Cvjetnom trgu u strogom središtu Zagreba. Uz igrače i stručni stožer Cibone od 11 do 14 sati s navijačima se družiti i legende kluba, a već po običaju prodavat će se Cibonini suveniri iz Fan shopa po popularnim cijenama.

'Zahvaljujem se još jednom navijačima koji dolaze u sve već broju i sve su glasniji. Pozivamo sve da dođu na utakmicu protiv Zadra koja je ipak nešto više od obične utakmice zbog tradicije ova dva kluba', dodao je na kraju Repeša.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Ljiljana Stanić
Željko Trputac
Martina Sudar
Thiago Gosaric Barros
Kristijan Borko
Željka Lukačić
Jakov Brkić
Luka Vukmirović
Ivan Huđek
Dunja Barić