SLAVLJE LAKERSA

Di Caprio pratio dramu u New Orleansu

10.04.2012 u 10:48

Bionic
Reading

Bez pomoći svog najboljeg igrača Kobea Bryanta Los Angeles Lakersi su jedva izvukli pobjedu protiv najslabije momčadi Zapada New Orleans Hornetsa 93:91

Koliko Lakersima znači Kobe Bryant, vrlo se dobro moglo vidjeti na utakmici u New Orleansu. Naime, protiv najslabije momčadi Zapadne konferencije gosti iz Los Angelesa mučili su se do samog kraja utakmice. Bryant je propusio već drugu utakmicu zbog ozlijede lijeve potkoljenice.

Utakmicu je prelomila trica Artesta (World Peace) minutu i 30 sekundi prije kraja utakmice kada su se Lakersi odlijepili na tri koša razlike. U preostalom vremenu domaćini nisu imali snage napraviti senzaciju i preokret. Najefikasniji u redovima Lakersa bio je Pau Gasol s 25 koševa kojima je pridodao i devet skokova. Andrew Bynum dodao je 18 uz 11 skokova, a Ramon Sessions zabio 17 uključujući i tricu koja je goste dovela u vodstvo 26 sekundi prije kraja.

Kod Hornetsa je najbolji sa 20 koševa i 11 skokova bio Carl Landry, a Marco Belinelli također je zabio 20 koševa.

Kako to obično biva na NBA utakmicama, uz parket su se skupile razne poznate face među njima i glumac Leonardo Di Caprio koji je pozorno pratio utakmicu.