PROBLEMI S PAPIRIMA

Šibenski stranci završili u policijskoj postaji

30.03.2012 u 12:06

Bionic
Reading

Policajci su oduzeli putovnice šibenskim košarkašima i košarkašicama i to zbog neposjedovanja radnih dozvola

Edi Sinadinović
Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri, stvarno sam šokiran, a igrao sam u Bugarskoj, BiH, Grčkoj…

Rondald Ross i Edi Sinadinović, košarkaši KK Jolly Jadranske Banke iz Šibenika, završili su u četvrtak navečer u policijskoj postaji zbog neposjedovanja radnih dozvola. Prema izjavama čelnika kluba, koje prenosi portal Šibenik IN, čuvari reda, mira i zakona iz Policijske uprave Šibensko-kninske s pravom su priveli šibenske internacionalce, no problem je puno dublje prirode od onoga kako se na prvi pogled čini.

'Mi smo zatražili dozvole, ali ta je procedura prespora i ovim putem apeliram na menadžere i državu da se ta procedura ubrza. Rondald Ross, primjerice, imao je dozvolu od 26. rujna prošle godine koja mu je istekla 2. ožujka ove godine. Svakako, igračice i igrači neće ni trenirati ni igrati do daljnjeg pa tako ni večeras sa Splitom', kazao je Nenad Bubrić, sportski direktor kluba na novinarskoj konferenciji.

Osim spomenutoj dvojici, policajci su oduzeli putovnice i kolegi Akidi Mc Laineu te košarkašicama Simon i Lucas. Postoje dva rješenja u ovoj situaciji: ili će igračice i igrači izaći iz države ili će čekati rješenje Prekršajnog suda, koji može odrediti novčanu kaznu ili čak zatvorsku kaznu.