PROBLEMI U CIBONI

'Repeša je gospodin', ali ipak odlazi u Unicaju

20.03.2012 u 19:08

Bionic
Reading

Prema informacijama kojima raspolaže tportal.hr, Jasmin Repeša vrlo brzo napustit će Cibonu i preuzeti klupu španjolske Unicaje

Hoće li Cibona već večeras ostati bez trenera? Prema informacijama kojima raspolažemo, Jasmin Repeša večeras bi nakon utakmice u Slavonskom Brodu trebao priopćiti čelnicima Cibone svoju odluku o prelasku u španjolsku Unicaju. Jasno, direktor 'vukova' Zdenko Antunović i njegovi najbliži suradnici neće biti sretni takvim raspletom situacije.

'Imamo dogovor s trenerom Repešom da u svakom trenutku može otići u neki veliki europski klub. Ne vjerujem da je Repeša bilo što potpisao jer je prevelik gospodin da bi tako nešto napravio, a da ja i ljudi u klubu o tome ne znamo ništa. U Ciboni smo tek na početku stvaranja jedne lijepe priče, priče u kojoj želimo da se Cibona vrati u europski vrh, a u toj priči Repeša ima važno mjesto. Uostalom, s nama ima ugovor do ljeta 2014. godine', kazao nam je Antunović u kratkom telefonskom razgovoru.

Kako doznajemo, Repeša će svoju odluku vodstvu kluba reći večeras nakon utakmice prvoga kola Lige za prvaka Prvenstva Hrvatske. Čak i ako se dogovori s čelnicima Cibone da odlazi u Malagu, problem bi mu mogao stvarati ugovor s Hrvatskim olimpijskim odborom koji je nedavno potpisao kao izbornik reprezentacije Hrvatske. Repeša naime nema ugovor s HKS-om, ali je zato odnedavno na plaći u HOO-u.