'STARI MRAV'

Zagreb razigravača pronašao u Moroviću

28.12.2011 u 17:57

Bionic
Reading

Vedran Morović, 28-godišnji hrvatski playmaker do kraja sezone igrat će za momčad Zagreba i na taj način je klub, nakon odlaska Diantea Garretta, a kasnije i T. J. Forda, riješio pitanje igrača na poziciji razigravača

Tako će se ovaj 183 centimetra visoki košarkaš ponovno naći u poznatom jatu, ili bolje reći mravinjaku, jer je prije dvije sezone već nastupao u dresu Zagreba.

Morović je prošle sezone igrao za sastav Širokog iz Širokog Brijega i bio je najbolji strijelac regionalne NLB lige s postignutih 380 koševa i 107 asistencija. Ovu sezonu je Vedran Morović započeo igrajući za ukrajinsku momčad Polytechnice iz Ukrajine, ali će sezonu do kraja ipak odraditi u KK Zagrebu. Morović je, prije Širokog i ukrajinske Polytechnice, nastupao za Zadar, Ludwigsburg, Cibonu, Union Olimpiju, Virtus Olimpiju i Zagreb.

Prvu utakmicu za Zagreb odigrat će 3. siječnja baš na gostovanju u Širokom Brijegu, a prije dočeka Nove godine Zagreb očekuje i četvrtfinale Kupa Krešimira Ćosića (četvrtak, 19 sati) protiv Zaboka u Bedekovčini.

Košarkaški klub Zagreb i Eurorent Grupa, kao zastupnik Mitsubishi Motorsa i Subarua za Hrvatsku, potpisali su sponzorsku suradnju. Eurorent je KK Zagrebu osigurao sedam automobila, a KK Zagreb se obvezao rezultatima, ponašanjem i ostalim djelovanjem promovirati Eurorent Grupu, odnosno Mitsubishi Motors.