JOŠ IH TEORIJA DRŽI

Cedeviti poraz i izlazna vrata Europe

07.12.2011 u 09:08

Bionic
Reading

Cedevita je u Trevisu poražena od Benettona poražena sa 82:68 i tako si gotovo zatvorila vrata nastavka natjecanja u Eurokupu

Trenutačno najboljoj hrvatskoj momčadi presudila je prva četvrtina u kojoj su Talijani slavili s čak 26:7 i ostatak dvoboja zadržali u mirnim vodama.

Trener Anzulović dobru vijest eventualno može pronaći u činjenici da mu se momčad nije raspala te s eventualne dvije pobjede (St. Peterburg doma i Bayern u Münchenu) te pobjedom Bayerna protiv Benettona eventualno može zatvoriti krug u kojemu bi im trebala najbolja koš razlika za plasman u drugi krug. Rusi sigurno idu dalje.

U dvorani koja im je posebno draga (upravo u Trevisu su osvojili treće mjesto u Eurokupu) dobar dojam su ostavili Draper (17), Warren (14) i Baždarić (10), a Bilan (sedam koševa, pet skokova) će za prolaznu ocjenu penale morati pucati bolje od večerašnjih 3/7. Matjaž Smodiš je potpuno podbacio, dok su Benetton predvodili Gentile (18) i Moore (17).

Cedevita u četiri nastupa ima jednu pobjedu, kao i Bayern, Benetton ima omjer 2-2 (oba uspjeha protiv Cedevite), dok su Rusi nedodirljivi na 4-0.