TKO JE NAJBOLJI ŠUTER?

Što je sve Reggie Miller rekao o Draženu

01.12.2011 u 12:21

Bionic
Reading

U košarkaškoj emisiji 'Open Court' legendarni NBA igrači pričali su o najvećim neprijateljima na parketu, a Reggie Miller je u toj kategoriji izdvojio Dražena Petrovića

Dražen Petrović je poginuo u prometnoj nesreći 7. lipnja 1993., no iako je prošlo 18 godina, mnogi i dalje s respektom govore o hrvatskom košarkašu.

Sada je o Petroviću pričao Reggie Miller koji je u razgovoru s voditeljem priznao da je nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije imao najbolji šut svih vremena.

'Smatram se najboljim šuterom svih vremena, ali jedan momak je bio bolji. Bio mi je bez sumnje najteži rival na terenu. Uvukao mi se ispod kože i zato što često nisam razumio što je pričao. Riječ je o pokojnom velikanu Draženu Petroviću', rekao je Miller i dodao:

'Kad bi počeo pričati, nisi ga razumio, a smrdio je kao da se nikada nije tuširao. Ako sam nekoga želio zadaviti, onda je to bio on. Dražen je bio moj 'neprijatelj', nisam ga mogao smisliti. Jako ga poštujem i respektiram i on je najbolji šuter kojeg sam ikad vidio.'

Bolji i od Raya Allena upitao je voditelj?

'Najbolji šuter kojeg sam ikada vidio', ponovio je Miller.

Miller priča o Draženu od 5:50


Reggie vs. Dražen