BLAŽENI ROĐAK

Marcus Camby ipak ne ide u zatvor zbog 'trave'

07.10.2011 u 10:40

Bionic
Reading

Camby je uhićen prošlog mjeseca u teksaškom gradiću Pearlandu nakon što je policija u njegovom Porscheu ispod sjedala pronašla vrećicu koja je sadržavala marihuanu, no krivicu je preuzeo njegov rođak

Ured javnog tužitelja okruga Brazoria u saveznoj američkoj saveznoj državi Texas odbacio je optužnicu za posjedovanje marihuane protiv 37-godišnjeg košarkaša Portland Trail Blazersa Marcusa Cambyja...

Camby je uhićen prošlog mjeseca u teksaškom gradiću Pearlandu nakon što je policija u njegovom Porscheu ispod sjedala pronašla vrećicu koja je sadržavala marihuanu. U trenutku policijske kontrole u automobilu je bio i Cambyjev rođak Kendal Johnson.

Iz Ureda javnog tužitelja saopćili su kako je sada optužnica protiv Cambyja odbačena nakon što je Johnson priznao da je marihuana bila njegova.

Camby je najbolji obrambeni igrač NBA lige iz 2007. godine, a tijekom karijere koju je započeo još 1996. godine branio je boje Toronta, New Yorka, Denvera i LA Clippersa i pritom ostvarivao prosjek od 10 koševa, 10 skokova i 2.5 blokade po susretu.