PROJEKT GRIPE

KK Split dobio sponzora, Vujčić blizu ostanka

30.09.2011 u 14:32

Bionic
Reading

Ilija Naletilić, predsjednik KK Splita, i Michele Cirieco, predsjednik Generali osiguranja, potpisali su sponzorski ugovor

Evo sreće i veselja za košarkaše s Gripa, KK Split dobio je novog sponzora. Predsjednik kluba Ilija Naletilić i predsjednik Generali osiguranja za Hrvatsku Michele Cirieco potpisali su jednogodišnji ugovor.

'Velika hvala Generali osiguranju što je prepoznalo naš projekt mlade momčadi, otvaranje nove stranice Splita. Teška su vremena za pronalaženje sponzora, svima nedostaje novca', uz ostalo kazao je Naletilić.

Potpisivanju ugovora nazočio je i Nikola Vujčić, košarkaški velikan, koji sada ima drugu ulogu, postao je sportski direktor KK Splita. Ali to ne znači da je njegova košarkaška karijera završena. Na Gripe je preselio svoju akademiju Vujčić u kojoj stasaju talenti, njegova budućnost potpuno je vezana uz KK Split.

'Sada radim posao koji me ispunjava. Propustio sam uvodni dio sezone, ali redovito treniram s momčadi. Ako budem tu, sigurno ću igrati u Ligi prvaka. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati nakon prvog kruga Eurolige, a i puno toga ovisi i o lockoutu u NBA ligi. Ali nikamo mi se ne žuri, ne mogu tek tako napustiti splitski projekt', kazao je Vujčić.