LJUBAV TRAJE I DALJE

Franck ipak nije otkantao Cibonu

28.02.2011 u 11:38

Bionic
Reading

Cibona je prije nekoliko dana doživjela veliki šok kada je, nakon 36 godina, iz kluba izašao glavni sponzor Franck, kompanija koja je i jedan od osnivača kluba. Poslije par dana situacija je opet ružičasta i Franck nastavlja sponzorirati Cibonu

Prije nepuna tri mjeseca Franck je produžio sponzorski ugovor s Cibonom, baš u trenucima kada su drugi sponzori bježali od kluba. Onda se prije par dana dogodio preokret. Franck se, nakon 36 godina sponzoriranja Cibone, povukao iz kluba.

'Situacija koja vlada u klubu najblaže rečeno je katastrofa i mi kao ozbiljna kompanija ne želimo u tome sudjelovati niti financirati taj kaos. Ovo je samo naš pokušaj da na ovaj skroman način upozorimo javnost na dramatične događaje u i oko kluba', kazao je tada predsjednik Uprave Francka Dubravko Artuković.

U tim trenucima činilo se da je Cibona pretrpjela težak udarac, ali sve se promijenilo uskoro. Od ponedjeljka, Franck je ponovno uz Cibonu.

Iz Francka je stiglo priopćenje u kojem se navodi da su se predstavnici kompanije i Cibone sastali i raspravili o spornim elementima poslovne suradnje.

'Predstavnici Cibone su prezentirali poduzete aktivnosti na sanaciji financijske i organizacijske situacije u klubu i ukazali na poteškoće s kojima se suočavaju u nastojanju da u što kraćem roku omoguće stabilan rad.

Kako smo zaključili da napori koje ulaže vodstvo kluba zaslužuje potporu, a da su nesuglasice prouzrokovane propustima tehničkog osoblja, Franck će opozvati raniju odluku o raskidu sponzorskog ugovora te nastaviti poslovnu suradnju s Cibonom', kazao je predsjednik uprave Francka Dubravko Artuković.