EKSKLUZIVA SUPERKOŠARKE!

Bryant: Želim još jedan NBA naslov

27.02.2009 u 10:42

Bionic
Reading

Nakon nedavnog NBA All-Stara, na hrvatskim kioscima pojavio se novi broj Superkošarke. Posvećen upravo tom košarkaškom spektaklu, novi broj najboljeg košarkaškog magazina u Lijepoj Našoj objavio je i ekskluzivni intervju s Kobeom Bryantom

U novom broju specijaliziranog košarkaškog magazina najveći prostor dobio je ekskluzivni izvještaj iz Phoenixa sa 58. All-Star vikenda. Uz obilje ekskluzivnih fotografija i priča iz Phoenixa najatraktivniji dio novog broja svakako je intervju s trenutačno najboljim košarkašem na svijetu Kobeom Bryantom, zvijezdom Los Angeles Lakersa. U ekskluzivnom intervjuu za Superkošarku Bryant govori o svom igračkom uzoru Michaelu Jordanu, odnosu sa Shaquilleom O'Nealom te zacrtanom cilju koji je stavio pred sebe da Lakerse odvede do još jedne titule prvaka.

'Preostalo nam je još 20-ak utakmica osnovnog dijela sezone. Moramo dobiti što više i ostati usredotočeni na svoj konačni cilj - osvajanje naslova prvaka. Mislim da to možemo ostvariti. Želim osvojiti barem još jedan naslov NBA prvaka, to je moj novi cilj. Imamo jako dobru momčad i to je naš cilj', rekao je za Superkošarku Bryant, koji je prošle sezone proglašen za MVP-a.

Od ostalih tema izdvajamo priče o NBA košarkašima koji su najveće iznenađenje sezone kao što su Mo Williams iz Clevelanda i Danny Granger iz Indiane.

Od NBA dossiera izdvajamo povijest zakucavanja na All-Star vikendu uz nikad objavljene fotografije te Smiješnu stranu NBA-ja, gdje možete pronaći smiješne izjave igrača, trenera i funkcionera kroz povijest.

U rubrici Karijera nakon karijere za Superkošarku govori bivši košarkaški reprezentativac Emilio Kovačić.

Od životnih priča izdvajamo Terryja Portera, sada već bivšeg trenera Phoenix Sunsa i Walta Fraizera, jednog od najboljih igrača New York Knicksa u povijesti.

Uz izvještaj s Kupa Hrvatske iz Zadra, gdje je slavila Cibona, te članak o Hrvatima u španjolskoj ACB ligi, u novom broju pročitajte kolumne Danka Cvjetićanina, Ive Marasa te Bernarda Jurišića.

Superposteri u novom broju Superkošarke su Nate Robinson i Dwight Howard.