POVRATAK NA POMOLU

Sesar: Treniram s Cibonom, no vidjet ćemo što će biti

10.01.2011 u 17:03

Bionic
Reading

Iako nije natjecateljski igrao košarku godinu i pol dana, Josip Sesar mogao bi se reaktivirati, i to u dresu posrnulog diva Cibone. Zasad je cijeli posao još daleko od realizacije, ali sam Sesar tvrdi da već trenira s Cibonom

Dva puta je Sesar dolazio u Cibonu, no prije godinu i pol dana se umirovio te je trenirao momčad Zrinjevca. Sada, sa 32 godine na leđima, sjajni mostarski bek opet bi se mogao aktivirati i opet u dresu Cibone. S obzirom na stanje među 'vukovima' treneru Anzuloviću je svaka pomoć dobrodošla, no Sesar još ne želi u javnost izlaziti s bombastičnim najavama.

'Nema se što reći, Treniram s Cibonom i nadam se da ću doći u optimalnu fizičku spremu. Nakon toga će trener Anzulović odlučiti što dalje', kazao je za tportal Josip Sesar.

Iako je iza njega godina i pol pauze, Sesar se nije zapustio već je trenirao, no ipak treba vremena da se vrati u igračku formu.

'Stvarno ne znam koliko će mi vremena trebati da se vratim u formu. I zaista ne bi više htio o tome. Ja sam tu, treniram, a vidjet ćemo što će na kraju biti', završio je Sesar.