KRIMINALISTIČKA OBRADA

Zadarski maloljetnici napali su KK Partizan

21.12.2010 u 20:21

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad grupom maloljetnika iz Zadra koje se sumnjiči da su kamenjem napali autobus u kojem su se nalazili košarkaši Partizana

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je, osim dvojice maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, u navedenom događaju sudjelovalo i još pet maloljetnika u dobi od 14 i 15 godina, koji su kamenjem razbili stakla na autobusu i nakon toga pobjegli s mjesta događaja.

Sa svim maloljetnicima je u nazočnosti roditelja obavljen razgovor u prostorijama policije, nakon čega su napustili službene prostorije', stoji na stranicama PU zadarske.

Prema svim maloljetnicima Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru podnosi se posebno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela uništenja i oštećenje tuđe stvari i nasilničkog ponašanja u vezi sa zločinom iz mržnje.

Spomenimo da se incident dogodio 12. prosinca, nakon košarkaške utakmice između KK Zadar i KK Partizan, u ulici Put Biliga, a u napadu kamenjem je lakše ozlijeđen trener srpske momčadi Vlade Jovanović.