PROBLEMI U ZADRU

Ivanov u štrajku zbog neisplaćene plaće

17.02.2009 u 21:41

Bionic
Reading

U Zadru je svaki dan postao turbulentan. Problemi se gomilaju, a posljednji u nizu je igrački neposluh bugarskog košarkaša Dejana Ivanova koji je odbio trenirati zbog duga koji klub ima prema njemu

Zadarski klub u posljednjih par mjeseci živi u neizvjesnosti. U vremenu kad im se raspliće sezona, u Zadru je sve više trzavica. Prvo su navijači zatražili odlazak Uprave i svih čelnih ljudi, zatim je došlo do smjene trenera, a posljednje u nizu je štrajk Dejana Ivanova koji je odbio trenirati sa suigračima.

Kako piše Večernji list, Zadar kasni 15 dana s isplatom plaće Ivanovu te mu je nakon odlaska s treninga obećana isplata.

'Ivanov je očito namjerno inscenirao sve kako bi mogao otići u jedan od klubova koji igraju Euroligu', rekao je Magaš koji je i potvrdio da Zadar neće pristati na prekid ugovora s bugarskim košarkašem.

Samo nekoliko dana prije polufinala hrvatskog kupa koju Zadar igra protiv Cibone, ništa ne štima. Činilo se da su se dolaskom Sagadina u Zadru smirile strasti, no očito tome nije tako.