IDU KUĆI PJEVAJUĆI

Hokejaši Medveščaka prekinuli niz od četiri poraza

25.09.2016 u 23:22

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka su na gostovanju u Ufi kod Salavat Julajeva slavili 5:4 u raspucavanju zahvaljujući preciznom Gilbertu Bruleu

Brule je u raspucavanju dvaput svladao domaćeg golmana Svedberga, pa je Medveščak s gostovanja u Ufi odnio dva boda i prekinuo niz od četiri poraza. Medveščak je u regularnih 60 minuta dvaput vodio. U 6. minuti je za 1:0 pogodio Pare. Bodrov (8) i Kaprizov (12) su domaćoj momčadi donijeli vodstvo 2:1 u prvoj trećini. Medveščak je odgovorio u 12. minuti druge dionice, kad su Glumac i Brule golovima u razmaku od 45 sekundi donijeli 'medvjedima' prednost 3:2. No, zahvaljujući trostrukom strijelcu Kaprizovu Salavat je imao pobjedu u rukama sve do 57. minute, kad je izjednačujući gol za 4:4 postigao McMillan.

U dodatnih pet minuta nije bilo pobjedničkog gola pa je odluka o dodatnom bodu pala u raspucavanju u kojem se s dva gola iskazao GilbertBrule

U 13 nastupa Medveščak je sakupio 15 bodova i nalazi se na 12. mjestu Zapadne konferencije KHL-a, dok je Salavat s istim brojem bodova na 10. mjestu Istočne konferencije.

Nakon niza od čak osam gostovanja, hokejašima Medveščaka slijede četiri dvoboja koja će odigrati pred svojim navijačima u Domu sportova. Taj domaći niz započinju utakmicom protiv Slovana, koja je na rasporedu u petak, 30. rujna, s početkom u 19.30 sati.