EMOTIVNA MEGAZVIJEZDA

Evo kako je igrač Medveščaka osvojio srce Bona Voxa

27.11.2015 u 07:03

Bionic
Reading

I planetarno popularni Bono Vox se nađe u situaciji kada mu je potrebna pomoć, a Medveščakov Kanađanin Gilbert Brule pomogao mu je ne znajući o kome se uopće radi...

Napadač Medveščaka Gilbert Brule u nedjelju gostuje kod svog lanjskog kluba Avtomobilista, a upravo je u automobilu pomogao je slavnom Ircu dok je nastupao za NHL momčad Edmonton Oilerse.

'Jednog kišnog dana vraćao sam se s djevojkom i psom s izleta u Edmonton i vidio dvojicu kako stopiraju uz cestu. Stao sam i ponudio im prijevoz, i tada shvatio da sam stao Bonu Voxu. Vozili smo se desetak minuta do mjesta gdje su bili odsjeli, a za zahvalu sam dobio dvije VIP ulaznice za njihov koncert dan kasnije,' priča za Večernji list Brule i prisjeća se dalje.


'Majka mi je veliki obožavatelj grupe U2 i vodio sam ju na koncert, a onda je usred gaže Bono pred 65 tisuća gledatelja rekao da ima idola u hokeju i u mom rodnom gradu pred svima rekao: Želim biti kao Gilbert Brule. Divim se tom hokejašu,' otkriva 28-godišnjak koji tu scenu neće zaboraviti dok je živ.