KREATIVNI GILIATI

Spontan potez igrača Medveščaka sve oduševio: Ponijelo me!

25.11.2015 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon što je Medveščak, prvi puta u posljednje tri sezone otkada igra u KHL-u, pobijedio opasnog konferencijskog suparnika - ruski Torpedo, napadač Medvjeda Stefano Giliati odlučio je ovu pobjedu na ledu proslaviti na jedinstven način.

Naime, po običaju su nakon utakmice Medvjedi ostali na ledu kako bi pozdravili navijače i zahvalili im na podršci. Medveščakov tim za digitalne komunikacije bio je spreman zabilježiti i s pratiteljima i navijačima na klupskim društvenim mrežama podijeliti i taj trenutak iz Ledene dvorane Doma sportova. Međutim, napadač Giliati odlučio je sve uzeti u svoje ruke te iz ruku jednog od snimatelja uzeo mobitel i neplanirano odlučio snimiti atmosferu u dvorani iz 'prve ruke'.

'Bilo je to potpuno spontano, vidio sam naš PR tim kako kreće snimati proslavu kao i obično i pomislio: ovu atmosferu treba snimiti s leda kako bi navijači mogli vidjeti kako nevjerojatno i fantastično izgledaju iz naše perspektive. Jednostavno sam doklizao do jedne djevojke i uzeo njezin mobitel. Sigurno je bila iznenađena i zbunjena jer se još sjećam njezine reakcije. I snimo sam tu nevjerojatnu atmosferu. Vjerujem da sam uspio. Pogledajte samo moje i Eddijeve (Hedberg op.a.) reakcije za vrijeme snimanja. Iskreno, nisam to nikada dosada napravio, ali sinoć je definitivno bila prava prilika!', izjavio je Giliati nakon utakmice i dodao:

'Nisam bio siguran da sam učinio dobru stvar, ali jednostavno me ponio taj trenutak i ta nevjerojatna atmosfera u dvorani. Čini mi se kako sam učinio dobru stvar jer sam jutros dobio zahvalu od PR tima kao i informaciju da su reakcije navijača nevjerojatne!'.

A kako je izgledala atmosfera u Ledenoj nakon velike pobjede Medvjeda i u 'režiji' Stefana Giliatija pogledajte OVDJE