DAMIR GOJANOVIĆ NA CHATU

Predsjednik Medveščaka odgovara na sva vaša pitanja!

03.02.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Na samom kraju hokejaške KHL sezone, gdje se Medveščak još uvijek grčevito bori za nastup u doigravanju, danas u 12:00 na našem ćemo community portalu Tribina.hr ugostiti Damira Gojanovića, predsjednika Medveščaka, s kojim ćemo pretresti sve aktualne i općenite teme vezane uz sam klub i hrvatski hokej

Utorak, 3. veljače, točno u podne je vrijeme kada ćemo na chatu uživo imati prilike, zajedno sa svima vama, razgovarati s klupskim predsjednikom Damirom Gojanovićem, kako bismo saznali sve zanimljivosti vezane uz rad u Medveščaku, kao i rezime sezone KHL-a, koja se neminovno bliži kraju.

Pogled na sezonu, na sportske uspjehe i neuspjehe, kao i dugoročna, ali i srednjeročna strategija upravljanja klubom, samo su neke od tema koje ćemo proći zajedno s predsjednikom Medveščaka.

Chat mogu pratiti svi registrirani članovi portala Tribina.hr, a biti će prilike da i sami korisnici postave pokoje pitanje predsjedniku Medveščaka. Sve što trebate napraviti kako bi mogli pratiti ovaj chat uživo je biti na našem portalu u pravo vrijeme.

A pravo vrijeme je utorak (3. veljače), točno u podne (12:00), a pravo mjesto je naš community portal Tribina.hr. Damir Gojanović će biti tamo, a budite i vi, kako biste iz prve ruke saznali sve što vas zanima!