DERBI OSMINE FINALA

Talijani Španjolskoj obećali kaos: Bit će ružno i prljavo!

28.06.2016 u 09:01

Bionic
Reading

U najjačem dvoboju osmine finala nogometnog Eura talijanska nogometna reprezentacija pokušat će se osvetiti Španjolskoj za poraz u finalu prije četiri godine, a Andrea Barzagli najavljuje ružnu i prljavu utakmicu...

Talijani su za nagradu za prvo mjesto u skupini E dobili dvoboj s aktulanim prvakom Europe, dok su Belgijci koje su 'azzurri' pobijedili puno bolje prošli i nakon gaženja Mađara smiješi im se polufinale.

Nakon par dana žalopojki zbog nesretnog ždrijeba u Italiji su prihvatili zlu sudbinu i njihovi mediji okreću se samoj utakmici. Bit će to repriza finala s posljednjeg Eura prije četiri godine, a Španjolci su izbacili 'azzurre' i u pohodu na titulu prije osam godina, u prvoj nokaut rundi sličnoj ovoj.

'Borit ćemo se kao i uvijek, ružno i prljavo, baš kako vi želite,' odbrusio je novinarima branič Andrea Barzagli koji se ne boji suigrača iz Juventusa Alvara Morate:

'Kako ga zaustaviti? Morat ćemo ga srušiti.'

Ključ talijanske pobjede trebao bi biti u zaustavljanju španjolske kombinatorike u sredini terena, a recept za nešto slično pokazao je Portugal protiv Hrvatske. Moguće da ćemo gledati utakmicu u tom stilu...