KRATKO I JASNO

Maradona brutalno iskren o bolnom ispadanju Hrvata

27.06.2016 u 14:29

  • +39

EURO 2016., Hrvatska - Portugal

Izvor: Reuters / Autor: Charles Platiau

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona još jednom je komentirao hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu od kojeg se oprostila u osmini finala. Mali zeleni ovoga je puta bio kritičan

Uoči utakmice s Portugalom jedan od najboljih nogometaša svih vremena pohvalno je govorio o Čačićevim izabranicima.

'Vratili su se iz zaostatka protiv Španjolaca bez svojih najboljih igrača, to svjedoči koliko su čvrsti, odlučni i sposobni. Taktički su čvrsti, imaju strašnu kontru i otvaranje nakon samo nekoliko dodira lopte. Portugal je previše ovisan o Ronaldu. Hrvatska u toj utakmici starta kao favorit', napisao je Maradona i pogriješio.

Hrvatska je nakon produžetaka izgubila 0:1, u utakmici koju su strani mediji opisali kao dosadnu i bez pravog sadržaja. I Maradona je promijenio mišljenje.

'Dvoboj Hrvatske i Portugala nije ponudio ništa za gledatelje. Jesu li Ronaldo i ekipa imali sreće protiv Hrvatske? Da, ali to je nogomet. Hrvati su imali prilika... sami su krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad. Modrić i Rakitić nisu imali kretivnu ideju koja bi donijela pravu priliku', napisao je za The Times Maradona.