PRAVI PATRIOT

Perišićeva frizura postala hit na društvenim mrežama; kakva reklama!

14.06.2016 u 11:36

  • +24

EURO 2016: Hrvatska - Turska (Pariz)

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/John Sibley

Bionic
Reading

Ivan Perišić je na otvaranju europskog prvenstva u Francuskoj privukao pozornost fotoreportera zbog specifične frizure. Naravno, ubrzo je postao hit na društvenim mrežama

Iako gledatelji koji su bili na stadionu Park prinčeva to nisu mogli uočiti, oni uz male ekrane primijetili su kako si je 27-godišnji Splićanin dao truda uoči prve i najvažnije utakmice. Naime, na lijevoj strani glave nosio je izbrijan broj 4 (koji nosi na dresu), a s desne nalazila se karta Hrvatske.

Strani mediji su ga zbog frizure i odlične igre pohvalili napisavši kako je 'veliki patriot', a nakon utakmice Perišić je to mirno kazao. Perišić je tako postao vijest u novinama kao što su Daily Mail ili američki ESPN, u kojem su duhovito napisali:

'u slučaju da ste zaboravili odakle dolazi Ivan Perišić, na glavi je izbrijao kartu Hrvatske'.

Ukratko, njegova je frizura postala hit na društvenim mrežama. Tko zna, možda mu se nakon ovoga netko od suigrača priključi jer ovo je svakako još jedna od besplatnih reklama za Hrvatsku na kakvu u Ministarstvu turizma mogu biti ponosni. Svakako genijalan potez!

#navijajmokao1

U tijeku je i nagradni natječaj na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram) koji poziva sve zainteresirane da se uključe i podrže Hrvatsku nogometnu reprezentaciju fotografijom predmeta koji im donosi sreću uz objavu s #?navijajmokao1. Svi znamo kako znanje i iskustvo ponekad nisu dovoljni te da je u životu važno imati i malo sreće. Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

'Izvrsno je bilo! Vidjeli ste danas, ja bih rekao, najbolju Hrvatsku u posljednje vrijeme. Kad svaki igrač ovako igra, kad se svi bacamo na glavu - onda to izgleda mnogo bolje. Nadam se da ćemo ovako nastaviti. Imamo stvarno izvrsnu ekipu i prvi korak smo napravili jer ta prva utakmica je najvažnija. Prvih 15 minuta bilo je teško, imali smo puno prilika za drugi gol, ali nismo zabili. Da smo zabili još koji gol, bilo bi puno lakše. Tri boda su tu!', kazao je presretni Perišić, zvijezda milanskog Intera, nakon utakmice.

Hoće li ista frizura krasiti Perišićevu glavu i na utakmici protiv Češke (petak, 18.00) nije poznato. S obzirom na to da je donijela sreću našima, ne bi bilo loše da tako i ostane… Ako je slično napravio Pogba, zašto ne bi i naš Perišić.