SAMOUVJERENI IVAN

Perišić poručio Turcima: Ako budemo pravi, vas se neće pitati!

09.06.2016 u 11:57

Bionic
Reading

Ivan Perišić vjeruje da hrvatska nogometna reprezentacija ima kvalitetu na svojoj strani u dvoboju protiv Turske i ako bude u pravom izdanju ne može izgubiti nedjeljnu utakmicu...

Nakon odlične sezone u dresu milanskog Intera, Ivan Perišić jedva čeka početak nogometnog Eura, na kojem bi još jednom trebao potvrditi da spada među najvažnije igrače hrvatske reprezentacije.

'Napredovao sam u zadnje četiri godine, svake sam sezone sve bolji, i nadam se da ćemo napraviti puno bolji rezultat nego u Poljskoj i Ukrajini. Stvarno me krenulo u reprezentaciji, trebao mi je neki okidač, ali meni je najvažnije da ostanem zdrav i da mogu dati sto posto od sebe', izjavio je Perišić na presici u četvrtak pa se osvrnuo na utakmicu s Turskom u nedjelju:

'Svi naši igrači igraju u dobrim klubovima, svi su nositelji igre, svi su u dobroj formi i jedva čekamo nedjelju, da izađemo na teren i pokažemo što znamo. Budemo li mi pravi i držali se svoje igre, nitko neće ništa pitati Tursku.'

Hrvatska zasad nije imala većih problema tijekom priprema što budi optimizam uoči početka Eura.

'Imali smo vremena za dobre pripreme u Hrvatskoj, a mislim da je izbornik Čačić prepoznao ono što nama treba na reprezentativnim okupljanjima. Svakim danom sve više radimo na taktici i analizi protivnika', zaključio je borbeni ofenzivac Intera.