TO JE JAKO VAŽNO

Schildenfeld iskreno o atmosferi u svlačionici

30.05.2016 u 16:33

Bionic
Reading

Nakon priprema u Sv. Martinu na Muri i susreta s Moldavijom, Gordon Schildenfeld u vrlo dobrom raspoloženju započinje pripreme u Rovinju

Hrvatska nogometna reprezentacija, uz priključivanje nekolicine nositelja igre, u Rovinju nastavlja svoje pripreme za Europsko prvenstvo, a Gordon Schildenfeld ističe kako je ugođaj izvrstan.

'Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu. Atmosfera nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje', rekao je.

Vatreni su u Koprivnici snage odmjerili s Moldavijom, a prije odlaska u Francusku čeka ih još San Marino.

'Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldavijom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to', smatra Schildenfeld, a prenosi web stranica HNS-a.

Iako je skupina zahtjevna, Vatreni imaju veliku želju proći grupnu fazu natjecanja.

'Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo', rekao je branič zagrebačkog Dinama.

Hrvatskoj će se ovog tjedna priključiti i europski prvaci, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

'Svi ćemo to proslaviti nekom večerom i druženjem. Svaka im čast, to je veliko priznanje za svakog igrača, a Real Madrid je pokazao da je na vrhu, tamo gdje treba biti', zaključio je Schildenfeld.