PREDSJEDNIK SIGURAN

Šola: Červar nastavlja s projektom London 2012.

04.02.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Puno se prašine diglo nakon što je Lino Červar u Austriji rekao da odlazi nakon Europskog prvenstva s izborničke klupe. Navodno su i Makedonci dali sjajnu financijsku ponudu, no predsjednik HRS-a Sandi Šola siguran je da će hrvatski stručnjak ostati vjeran našoj reprezentaciji

autor
Potpis slike..

Lini Červaru ugovor istječe 31. srpnja, no prema riječima prvog čovjeka Hrvatskog rukometnog saveza, njegov ostanak i produljenje ugovora nije upitno.

'S Červarom smo razgovarali prošlo ljeto i sada u Beču i sve smo se dogovorili. Jasno je i glasno rekao da želi nastaviti s projektom London 2012. Dakle, javit će nam se kada dođe u Zagreb, a čujem da će to biti potkraj veljače i tada bismo se o svemu trebali dogovoriti', rekao je za Večernji list Sandi Šola koji ne zna ništa o ponudi Makedonaca, a nije želio ni reći bi li novi ugovor za Červara bio financijski bolji.

Na tu temu Zoran Gobac bio je kratak.

'Istina je da ćemo sve znati uskoro kada se sastane upravni odbor. Na koliko će godina i pod kojim uvjetima biti potpisan novi ugovor, trenutačno nitko ne zna', zaključio je Gobac.