BALIĆ ZAPOSTAVLJEN

Červar: Možda postanem makedonski izbornik

01.02.2010 u 23:05

Bionic
Reading

Nakon obranjenog europskog srebra Lino Červar pozdravio je igrače i odjurio u Hrvatsku. Kaže kako želi vidjeti svoju obitelj prije žurnog odlaska u Makedoniju gdje ga čekaju klupske obaveze s Metalurgom

Na 'proputovanju' su traženog izbornika našle Sportske novosti. Červar je bio u društvu.

'Skupili su se prijatelji i rođaci. Unuci su mi ovdje, moram i njima posvetiti svoje vrijeme', daje uvod izbornik u ozbiljnije teme.

Ostaje li na klupi hrvatske reprezentacije?

'Za tu odluku moram prespavati. Na tako važna pitanja ne treba odmah odgovarati, ima vremena. Moj ugovor s HRS-om je ionako ovim finalom završio i trenutačno razmišljam što dalje. Neke ideje postoje, ali još nije vrijeme za odluku.'

Makedonci nude posao izbornika u 'zemlji vječnog sunca'.

'Da, bilo je priča o preuzimanju Makedonije. Ali nije bilo konkretnih razgovora. Moja je savjest potpuno čista. Nisam ja jedini kandidat, ali i to je jedna od opcija. Polako, uostalom mislim da kao najtrofejniji hrvatski trener imam vremena za odluku koliko ja hoću', završava razgovor za SN Červar.

U razgovoru za HTV Červar je istaknuo kako je njihova 'obiteljska' atmosfera u svlačionici ostala netaknuta, da će pregovarati o novom ugovoru s hrvatskim savezom te dodao da je Balić zaslužio naslov najboljeg igrača turnira.