NOVI POLUFINALE

Vori u transu: Idemo na glavu protiv Poljaka

30.01.2010 u 12:33

Bionic
Reading

Najčvršća karika hrvatske rukometne reprezentacije posljednjih godina, gorostasni pivot Igor Vori, kaže da je simbioza s mlađim članovima izvanredna te da će svi zajedno 'poginuti' za ulazak u finale Europskog prvenstva

Vori kaže da ga muče ozljede, no o tome prije ključnoga vikenda uopće ne želi pričati.

'Sad kad smo ušli u polufinale nitko ni ne razmišlja o svojim problemima. Evo, i Lacković koji je dobio nove šavove kaže kako je spreman za igru. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi. Nema starijih i mlađih, svi dišemo kao jedan. Imamo jasan cilj i na dobrom smo putu da ga ostvarimo', podiže euforiju u razgovoru za 24 sata Igor i dodaje:

'Lininu najavu odlaska ne bih htio komentirati, on će sam odlučiti kako će biti. Ušli smo u deveto polufinale od zadnjih deset natjecanja, ajmo malo uživati u tome. Nije me ta najava dodatno motivirala, to je uspio danski izbornik koji je u najavi rekao da smo na ovom prvenstvu jako loši.'

Nadajmo se da zna i što Poljaci pričaju. Nekada se samo možeš čuditi kako protivnik sam sebi iskopa jamu podcjenjivačkim komentarima. Oni se, naime, već vide u finalu, kao da igraju protiv, uz dužno poštovanje, Kuvajta.

'Protiv Danske me zaista oduševio naš napad, Buntić je bio fenomenalan. Potukli smo se za pobjedu i umirili vratara Hvidta koji nas je prošlih godina koštao dosta živaca. Recept imamo, neka počne polufinale. Idemo na glavu pa što bude', završava popularni pivot.