NIŠTA NEOČEKIVANO

Zvezdine Delije liječe komplekse: uz paljenje Rominog transparenta poslali poruku Bad Blue Boysima

18.02.2023 u 20:47

Bionic
Reading

Navijači beogradske Crvene zvezde, poznatiji kao Delije, prije dva tjedna pretukli su u Rimu navijače Rome, te im oteli transparent, kojeg su ove subote zapalili na stadionu Rajko Mitić

Delije su prvo podigle zastavu navijačke grupe 'Fedayn Roma', navijačke frakcije Rominih navijača, a koji su u prijateljskim odnosnima s Dinamovim Bad Blue Boysima. Tu su zastavu oteli prije dva tjedna tijekom obračuna u Rimu, a tijekom utakmice protiv Čukaričkog su je i zapalili.

Tijekom paljenja podigli su i poruku 'Izabrali ste pogrešno društvo' i uz pjesmu 'Za dobra stara vremena', poslali su jasnu poruku njima, ali i navijačima zagrebačkog Dinama s kojim su Romini navijači u prijateljskim odnosima.

Naravno, pjesmu su prilagodili svom 'stanju uma'.

'Baš je dobro vidjeti te opet, slomiti ruke i oba ramena... Kao nekad, popu** ga nježno....'

Podsjetimo, navijači beogradske Crvene zvezde, njih 50-tak, sudjelovalo je u incidentu koji se dogodio u Rimu početkom veljače, a u kojem su napadnuti navijači Rome. Delije su tada zajedno s huliganima Napolija pričekali grupu navijača s južne tribine stadiona Olimpico.

Naoružani palicama i u zasjedi čekali su grupu koja je nosila zastavu poznate navijačke grupe Rome nakon čega su im je i nasilno oteli.