DOBRO SE SKIJAM

Zubčić nakon sjajnog veleslaloma u Val d'Isereu najavio velike stvari i u slalomu

09.12.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je četvrto mjesto na prvom veleslalomu nove sezone Svjetskog kupa, što mu je uvjerljivo najbolji veleslalomski rezultat u francuskom Val d'Isereu pa je bio jako zadovoljan, iako je za samo 12 stotinki izgubio mjesto na pobjedničkom postolju

Hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je četvrto mjesto na prvom veleslalomu nove sezone Svjetskog kupa, što mu je uvjerljivo najbolji veleslalomski rezultat u francuskom Val d'Isereu pa je bio jako zadovoljan, iako je za samo 12 stotinki izgubio mjesto na pobjedničkom postolju.

"Odličan start sezone u veleslalomu. Jako sam sretan sa četvrtim mjestom. Jasno, malo me muči što nisam završio na postolju, jer je bilo jako blizu. Verdu je pobjegao samo 12 stotinki. Međutim, fenomenalno - nisam nikad bio bolji od 13. mjesta ovdje u veleslalomu. Jako sam zadovoljan i želim čestitati svom timu", izjavio je 30-godišnji Zagrepčanin.

Zubčića u nedjelju čeka i nastup u drugom slalomu u ovoj sezoni, na stazi na kojoj je prije dvije godine bio treći i tako došao do jedinog postolja u ovoj disciplini. Uz Filipa, će na startu biti i Samuel Kolega, 22. na prvom slalomu u austrijskom Gurglu, te Istok Rodeš.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

"Idemo se pripremiti za sutrašnji slalom. Dobro se skijam u slalomu, dečki se isto skijaju dobro. Idemo opet napraviti odličan rezultat", poručio je Zubčić.