pravila su jasna

Zlatan Ibrahimović šokiran prvog dana na novom poslu; ne smije ući u svlačionicu Milana

20.12.2023 u 10:13

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Zlatan Ibrahimović (42) se vratio u redove Milana te je preuzeo funkciju višeg savjetnika za sportske i komercijalne operacije. Legendarni će se Ibra, između ostalog, baviti razvojem igrača, ali i posebnim projektima kao što je izgradnja novog stadiona

'Ovo nije odluka koju donosim lako, ali je vrlo važna za mene i moju obitelj. Ovo je za mene povratak kući, u klub u kojem sam završio karijeru i počinjem novo poglavlje. Moja ljubav prema Milanu nikad neće prestati i prilika da budem dio budućnosti kluba na značajan način je nešto o čemu sam samo mogao sanjati', rekao je Zlatan Ibrahimović preuzimajući novu funkciju.

No, već prvog dana na novom poslu legendarni je Ibra doživio pravi šok. Ponadao se da će imati puno više izravnog utjecaja na igrače i rad s momčadi, ali mu je to najstrože zabranjeno!

Naime, talijanski mediji tvrde kako se Zlatan Ibrahimović šokirao kad je doznao da mu je izričito zabranjen ulazak u svlačionicu Milana! Tamo gdje je godinama bio 'bog i batina', gdje se njegova riječ pobožno slušala.

Moći će Ibrahimović biti uz momčad, ali u svlačionicu neće moći zbog strogih pravila. Zlatan mora ostati na tribinama tijekom službenih utakmica jer pravila Talijanskog nogometnog saveza dozvoljavaju samo određenim klupskim dužnosnicima da budu u svlačionici. A za sada, s novom funkcijom koju je preuzeo prije nekoliko dana, Zlatan Ibrahimović nije jedan od njih pa će 'poljubiti vrata'.

Ibrahimović se tako već na samom početku našao u problemima, navodno nije baš najbolje prihvatio ovu zabranu, ali će je se za sada morati pridržavati. Da bi mogao u svlačionicu Ibrahimović bi morao postati dio stručnog stožera momčadi ili član organizacijskog odbora kluba pa za sada još neće moći ponovno dijeliti svlačionicu s bivšim suigračima.