ništa još nije gotovo

Zidane je očito zapamtio kakav mu je pakao priredio Juventus

26.04.2018 u 09:40

Bionic
Reading

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Real je slavio u Münchenu kod Bayerna 2:1 (1:1) i napravili veliki korak ka trećem uzastopnom finalu . Uzvrat se igra 1. svibnja u Madridu

Real se u Madrid vratio uzignutih ruku, no dojam kojeg je ostavio u Münchenu baš ni nije toliko blistav. Naime, Ronaldo u utakmici nije uputio ni jedan udarac u okvir Bayernova gola, a da je Ribery bio u nekim trenucima prisebniji i precizniji, rezultat bi bio kudikamo drugačiji.

Svjestan je toga i trener 'kraljevskog kluba', Zinedine Zidane.

'Prezadovoljni smo rezultatom, ali u uvodnim minutama, kada smo pokušavali preuzeti kontrolu nad utakmicom, imali smo problema. Naravno, iako imamo prednost, ovo nije gotova priča. I morat ćemo napraviti sve da Bayern ne pobijedi na santiago Bernabeuu. Nakon iskustva iz utakmice protiv Juventusa, znamo da ovom ishodu moramo pristupiti drugačije, inače bi sve moglo krenuti po zlu. Što se tiče Bayernovog pogotka, on je nastao kao posljedica pogrešaka nekoliko ljudi, ne samo Navasa. On je bio jako dobar u drugom poluvremenu. Pohvalio bih i Riberyja, bio je odličan'.

  • +13
Bayern - Real (polufinale Lige prvaka, sezona 2017/18) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bayern je, svi se slažu, zaslužio povoljniji rezultat. Jupp Heynckes imat će puno problema sa sastavlajnjem momčadi jer već u prvom dijelu dvoboja morao je, zbog ozljeda, raditi dvije promjene. naime, van terena su morali Robben i Boateng.

'Poklonili smo im dva gola, a mi smo, brojne prigode koje smo stvorili, upropastili. Nećemo se predati, još ima 90 minuta nade. Što nam je nedostajalo? Nažalost, to što nismo zabili barem još koji gol, a bilo je i teško nadoknaditi gubitak Robbena i Boatenga. Uz sve to dopustili smo im da zabiju glup gol prije odlaska na odmor. Ustvari, oba gola su bili naši propusti', zaključio je njemački trener, koji do sad u karijeri još ni jednom nije propustio proći polufinale.

Izvor: tportal.hr