OD ZVIJEZDE DO PROBLEMA

Žestoke kritike na račun Hrvata; kako će ih primiti?

24.11.2014 u 16:40

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, koji je imao i zapaženih trenutaka u dresu Brooklyn Netsa, nakon nekoliko loših izdanja našao se na udaru trenera Lionela Hollinsa

Iako je po statistici, s prosjekom od 9,9 ubačenih koševa, jedan od trojice vodećih rookieja, odnosno novaka sezone, Bojan Bogdanović u posljednjim je utakmicama podbacio, što potvrđuje i podatak da je iz igre gađao čak 0-13, odnosno 0-6 za tricu. I zato je trener Lionel Hollins pun kritike na račun hrvatskog košarkaša.

'Bogdanović je u padu. Uopće se ne pokušava izboriti za udarac, ne dolazi do linije za slobodna bacanja, ne dolazi pod koš. Jedino što radi jest da puca 'izvana'. A kada ne namjestite ruku, onda imate tih 0-13', oštar je bio trener te nastavio:

'Ono što ja znam i što očekujem jest da igrač dođe do crte za slobodna bacanja, mora biti jači, a ne samo stajati 'vani' i čekati da dobije loptu za šutiranje. Ponekad ćete zabiti, ponekad nećete. Ali dečki koji zabijaju, puno se više kreću, idu prema košu...' zaključio je trener priču o Bojanu Bogdanoviću.