ovo je hit

Željko Sopić u svom stilu komentirao vijest da napušta Rijeku i odlazi u Škotsku

23.03.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Rijeka je pod vodstvom Željka Sopića u ovom trenutku prva momčad SuperSport HNL-a, ima četiri boda više od drugog Hajduka te pet više od trećeg Dinama. Sjajan Sopićev zapazili su i Škoti koji bi ga vrlo rado vidjeli na klupi Aberdeena

Sigurno je da trenerska karijera Željka Sopića ide uzlaznom putanjom. Prošle je sezone čudesno spasio Goricu od ispadanja iz lige, a sada se s Rijekom bori za titulu prvaka.

Logično je da stižu i ponude iz inozemstva, a jedna od njih je i ona škotskog Aberdeena kojeg je svojevremeno vodio i legendarni sir Alex Ferguson. I da, Aberdeen je četiri puta bio prvak Škotske, ali posljednji put još 1985. i to baš pod vodstvom Alexa Fergusona koji je to napravio i sezonu ranije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Nakon što je Rijeka u pripremnoj utakmici 'nalupala' slovenskog prvoligaša Domžale 6:0 Željko Sopić je u svom stilu prokomentirao vijest da napušta Rijeku i odlazi u Škotsku.

'Tamo stalno pada kiša, a to nikako nije dobro za moju frizuru', kazao je Sopić nakon ogleda s Domžalama i tako zaključio sve priče o mogućem odlasku s Rujevice.