VRIJEDILO JE

Zbog nevjerojatnog seksa klub ga je odlučio kazniti!

03.11.2013 u 11:10

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Glasgow Rangersa Fernando Ricksen otkrio je pikantni detalj i svoje prošlosti. Naime, nakon što se seksao s poznatom starletom Katie Price klub ga je kaznio s 25 tisuća funti

Nizozemski nogometaš, 37-godišnji Fernando Ricksen, koji je nedavno na nizozemskoj televiziji priznao kako ima još pet godina života nakon što mu je otkrivena bolest neurona, objavio je knjigu u kojoj je obznanio neke pikanterije iz svog života.

Tako je Ricksen kako je u jednom dijelu karijere odveo poznatu starletu Katie Price na zabavu te na kraju su završili u hotelu gdje su se seksali. Nakon što su tu vijest provalili mediji, klub ga je kaznio s 25 tisuća funti.

'Seks nam je bio nevjerojatan. Tako nešto se doživi jednom u životu i to nikad neću zaboraviti', napisao je Ricksen koji je kazao kako je poznatu starletu odveo u striptiz klub te su kasnije proveli noć u luksuznom hotelu.

'Cijela ta priča se razvlačila po novinarima i svi su me zezali da sam seksao Katie Price. Suigrači su mi fućkali i zezali zbog toga. Čak su mi pljeskali kad sam prvi puta ušao u svlačionicu. Noć s njom me koštala 25 tisuća funti kazne, no ona je vrijedila svaki novčić', napisao je Ricksen koji je za Glasgow Rangerse igrao od 2000. do 2006. godine.