BAVARCI ZADOVOLJNI

Za razliku od Tuchela, Englez je već osigurao svoj ostanak u Bayernu

02.03.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Njemački nogometni gigant Bayern iz Münchena u subotu je objavio kako je engleski veznjak Eric Dier ispunio uvjet prema kojemu je njegova posudba iz Tottenham Hotspura prerasla u trajni prelazak u njegove redove.

Dier je u siječnju stigao iz Tottenhama u Bayern na posudbu do kraja sezone, a kako je već dosada upisao sedam nastupa za novi klub, od toga pet od prve minute, produžen mu je ugovor do ljeta 2025. godine.

U Bayernu su procijenili kako je 30-godišnji Dier donio vrijednu potporu njegovoj obrani, a i Dier je izrazio zadovoljstvo svojim prelaskom u München nakon deset godina provedenih u Tottenhamu.

'Sretan sam u Münchenu, a sada kada je i budućnost osigurana mogu se fokusrirati na svoju igru kako bih pomogao klubu osvajati trofeje iako je ovo teško razdoblje za nas', kazao je Dier.

Bayern je osvojio posljednjih 11 naslova prvaka Njemačke, ali ove će sezone teško uhvatiti vodeći Bayer iz Leverkusena, nakon 2:2 remija u Freiburgu u petak Bayern za Bayerom zaostaje sedam bodova uz odigran susret više.