SPASIO GA SUPARNIK

Vuković nakon drame: Udario sam glavom u pod, sve se zacrnilo

04.09.2016 u 19:25

Bionic
Reading

Sjajni hrvatski ukometni bek Drago Vuković prošao je vrlo opasnu situaciju na otvaranju sezone svog Füchsea u Bundesligi

Füchse je novo izdanje Bundeslige otvorio protiv Wetzlara, a Drago Vuković je tijekom utakmice doživio krajnje neugodan udarac koji ga je bacio u nesvijest. Nezgodno je i pao, te su liječnici utrčali u teren i hitnom intervencijom mu pomaknuli jezik i oslobodili dišne puteve.

Onesviješteni Splićanin uskoro se pribrao i prebačen je u bolnicu na analizu stanja, a iz Füchsea posebno zahvaljuju liječničkoj službi protivnika koja je intervenirala iste sekunde kao i doktori berlinskog sastava i onemogućili bilo kakve komplikacije sa stanjem hrvatskog olimpijskog pobjednika iz Atene.

Tijekom nedjelje, Vuković se javio novinarima.

'Sjećam se da sam išao primiti loptu, ali me netko gurnuo i udario sam glavom u pod. Tu se sve zacrnilo, sljedećih pola minute, minutu, ne sjećam se baš ničega. Probudio sam se kad sam osjetio nečiju ruku u ustima. Zakašljao sam se i došao sebi tek u svlačionici', rekao je Drago Vuković za 24sata i dodao kako mu je prvi u pomoć priskočio liječnik suparničke momčadi, Marco Kettrukat.

'Prvi put da mi se to dogodilo u životu... Prošao sam i lakših i težih potresa mozga, gutanje jezika je novo...', dodao je raspoloženi Vuković te otkrio kako, iako se vrlo brzo pribrao, odlučio ne vraćati se na parket.

'Ma kakvi, nisu mi ni liječnici to dopustili. Hitna pomoć prebacila me u bolnicu, tamo sam obavio sve preglede i sve je bilo u redu. Pustili su me natrag s momčadi u Berlin'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE