Konferencijska liga

Vijest koju su navijači Hajduka čekali; evo gdje svi koji imaju TV mogu gledati prvu utakmicu protiv Villarreala, a za uzvrat se još ništa ne zna

16.08.2022 u 12:37

Bionic
Reading

Villarreal i Hajduk će u četvrtak od 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola za ulazak u Uefinu Konferencijsku ligu na stadionu Ciutat de Valencia. Sve navijače Hajduka zanimalo je i na kojem će kanalu moći gledati TV prijenos

Gostujuću utakmicu Hajduka kod španjolskoj Villareala, koja se igra u 60 kilometara udaljenoj Valenciji jer se Villarrealov stadion se trenutno obnavlja, ljubitelji nnogometa moći će pratiti na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2) koji je dostupan svima.

Kao što su potvrdili iz sportskog programa Hrvatske radiotelevizije (HRT), osigurana su prava za prijenos utakmice play off-a UEFA-ine Konferencijske lige, Villareal - Hajduk.

No, još uvijek nije poznato na kojem će se programu moći pratiti prijenos uzvratne utakmice koja se igra u četvrtak 25. kolovoza u Splitu.

Iz HRT su potvrdili kako pregovaraju i za otkup prava za uzvratnu utakmicu, ali...

Ova utakmica u Španjolskoj za Hajduk dolazi nakon što je poražen 4:1 u derbiju 5. kola SuperSport HNL-a od Dinama. Trener Hajduka Valdas Dambrauskas teško je primio taj poraz:

'Vrlo bolan poraz. Iznevjerili smo naše navijače s ovakvom igrom i rezultatom. Nismo se mogli nametnuti, nije toliko važan sustav igre. Mislim da smo čak bolje igrali u drugom poluvremenu, ali jedna pogreška nas je skupo koštala, primili smo dva gola u tri minute. Razočaran sam s tih 4:1, previsoko je, ne smijemo to dopustiti', rekao je Dambrauskas

  • +41
Dinamo - Hajduk, 5. kolo SuperSpot HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>