uvjerite se sami

[VIDEO] Rijetke snimke iz svlačionice pokazuju kakav je Cristiano Ronaldo uistinu sportaš; mnogima nije simpatičan, ali nitko mu ne može osporiti želju i strast

27.11.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Voljeli ga ili ne, te divili se njegovim nogometnim uspjesima ili ih ignorirali, Cristianu Ronaldu nitko ne može oduzeti ono što ga ipak čini drugačijim, a to je glad za pobjedama. Iako mu je već 36 godina na leđima...

Objavljen je dio dokumentarca o Juventusu koji otkriva i uobičajene scene iz svlačionice. Na snimci, koja je kružila društvenim mrežama, može se vidjeti razbješnjelog Cristiana Ronalda koji je na poluvremenu ljut na svoje suigrače, ali i samoga sebe. Sve to sugerira da je rođeni pobjednik i da riječ 'poraz' u njegovom shvaćanju sporta ne postoji. Ili ako se već dogodi, onda mu je teško prihvatljiv.

Spomenuti video, kojeg možete vidjeti u nastavku, nastao je tijekom utakmice Lige prvaka protiv Porta. Juventus je tada (već) iznenađujuće izgubio od momčadi Sergia Conceiçãa u osmini finala, a novi udarac torinska je momčad doživjela u uzvratnoj utakmici u Torinu, koju je Juventus na kraju dobio 3:2, ali mu nije bilo dovoljno jer je u s konačnih 4:4 dalje prošao Porto, zbog većeg broja golova u gostima.

Rezultat u Torinu na poluvremenu je bio 1:1 - domaći su u prvom susretu u Portu pobijedili s 2:1 - što je značilo nepovoljan rezultat za Juventus.

Jedan od onih koji je tijekom poluvremena bio najnezadovoljniji igrom bio je prva zvijezda momčadi Cristiano Ronaldo, koji je u poluvremenu istresao sav svoj bijes, na suigrače, ali i sebe.

'Kakvo sra.., nismo ništa igrali', bile su riječi Portugalca po ulasku u svlačionicu, može se zaključiti iz snimke. 'Ništaaaa', kiptio je Portugalac.

'Smiri se', i 'Idemo nadoknaditi zaostatak', moglo se čuti od suigrača i tehničkog osoblja, no Ronalda te riječi nisu značajnije umirile.

Nije ga umirila utjeha suigrača i dobrog prijatelja Juana Cuadrada. 'Uvijek igramo kao gov...', nastavio je Ronaldo, koji očito nije bio zadovoljan igrom Juventusa, gdje mu nije išlo tako dobro kao u Real Madridu.

Cuadrado ga je tada prekorio da Ronaldo treba biti primjer svima ostalima. CR7 je, međutim, nastavio: 'I ja, uključujući i sebe u činjenicu da nismo ništa igrali. Moramo si reći istinu. Ovo je utakmica Lige prvaka! Moramo pokazati osobnost!'

Na kraju se u svađu umiješao tek tadašnji trener Juventusa Andrea Pirlo koji je samo mirnim tonom rekao: 'Dosta je bilo, Cri. Dosta je bilo, Juane'.

Kada je video objavljen, španjolski mediji su napisali da je to bio početak Ronaldovog kraja u Juventusu, budući da više nije razumio 'svlačionicu' Stare dame, pa je i forsirao odlazak u Manchester United.

Na kraju snimke vidjelo i Ronaldovo plakanje nakon ispadanja protiv Porta. Unatoč tome što je čak pet puta osvojio Ligu prvaka, prerano ispadanje predstavljalo je veliko razočaranje za Ronalda.